Police v kuchyni

Každá domáca pani časom zistí, že najpraktickejšie v domácnosti sú uzavreté skrinky. Napriek tomu sú veľmi často používaným prvkom otvorené police alebo knižnice.

Otvorené police sa nevyhnú ani kuchyniam. V minulosti sme ich poznali skôr ako nutný rohový prvok na ukončenie skrinkovej zostavy. Dnes sa stávajú dizajnovým doplnkom kuchyne.

Zakomponovanie otvorenej skrinky do kuchyne môže priniesť zaujímavý efekt. Svojím farebným a materiálovým prevedením vedia vytvoriť správny kontrast alebo farebne oživiť kuchynskú linku. Otvorené police slúžia na vystavenie zaujímavých dekoratívnych predmetov, môžu byť deliacou stenou v interiéri, alebo naopak napojením na obývaciu izbu. Často suplujú príborník a knižnicu.

Kuchyne Arcada majú vo svojom sortimente otvorené skrinky a police v širokom materiálovom prevedení s prepracovanými detailami ako napríklad skosené hrany pod 45° uhlom. Ľahko sa dajú zakomponovať do horných kuchynských skriniek. Zaujímavo pôsobia aj ako vertikálna polica v zostave vysokých skríň so spotrebičmi. Práve preto sa stali obľúbeným prvkom pri navrhovaní našich kuchýň.