Máte predstavu o Vašom vysnívanom bývaní?

Ak si chcete splniť Vaše predstavy o bývaní, prídite nás navštíviť do Showroom Beskydská a my Vám poradíme. Showroom Beskydská ponúka kompletné služby v oblasti interiéru, od návrhu až po výrobu a realizáciu. Získate tu množstvo inšpirácií, ktoré Vám pomôžeme premeniť na skutočnosť.

Tri firmy pod jednou strechou

Tri firmy sa spojili pod jednou strechou s cieľom ponúknuť zákazníkom svoje služby, odbornú pomoc architekta a tovar v oblasti architektúry, zariadenia interiéru a interiérového dizajnu.

  • ARCADA – architektonický ateliér sa špecializuje na komplexné návrhy a projekty interiérov bytov, rodinných domov a nebytových priestorov (kancelárie, obchodné priestory, reštaurácie,..), poskytuje odborné poradenstvo v oblasti interiérového dizajnu

  • HABITE – návrh, odborné poradenstvo a predaj v oblasti dekorácie interiéru s ponukou širokého sortimentu tapiet, kobercov a látok

  • KERASERVIS – návrh, predaj, distribúcia a realizácia zariadenia kúpeľní a interiéru (sanita, obklady, dlažby, podlahové krytiny, ...)

Našim cieľom bolo vytvoriť príjemný priestor pre zákazníka, ktorý mu ponúkne široký sortiment služieb a produktov. Využitie partnerskej spolupráce architektov a predajcov interiérového zariadenia a doplnkov uľahčí zákazníkovi zariaďovanie svojho bytu. Zákazníci môžu na jednom mieste využiť služby architekta a zároveň si s odbornou pomocou vybrať produkty pre svoj interiér.

Showroom slúži na prezentáciu našich návrhov a zrealizovaných interiérov, na prezentáciu konkrétnych vzoriek zariadenia a materiálov s ktorými pracujeme, ako aj na konzultačné stretnutia so zákazníkmi. K dispozícii sú rozličné vzorky materiálového vybavenia a zariadenia interiéru. Klient si môže vybrať zo širokého sortimentu, ktorý v Showroome Beskydská vystavujeme:

  • kuchyne
  • obklady, dlažby, sanita a batérie pre kúpeľňu
  • podlahové krytiny, materiály povrchov v interiéri
  • tapety, koberce, látky
  • mobilné zariadenie interiéru (stoly, stoličky, kreslá, sedačky, postele, skrine, knižnice,..)